x
בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !
סבנח עם גרגירי חומוס (תרד)
את המנה הזו מגישים כחלק משולחן המזה .
 
 
ביטוח רכב – השוואת מחירים
בצע השוואה חכמה בין חברות הביטוח
וקבל את המחיר המתאים לך.

http://www.best-insurance.co.il
 
 
החומרים :
1/2 ק"ג חומוס בלאדי או אורגני (קטן) מבושל
1/2 ק"ג תרד ערבי (סבנח) או טורקי ורק אם אין ברירה - תרד רגיל
1/4 כוס מיץ לימון טרי
4\1 כוס שמן זית
מלח ופלפל שחור טחון טרי
כפית זרעי שומר שלמים או שבורים (השבורים יתנו טעם שומר מודגש יותר)
 
אופן ההכנה:
+ מקפיצים את הסבנח במחבת ללא נוזלים עד שהוא נובל, סוחטים היטב וקוצצים גס.
+ מערבבים חומוס ותרד, מוסיפים שמן ומיץ לימון, מתבלים בפלפל,
   מלח, זרעי שומר, ומחממים.
+ מגישים פושר.


 
  קורס חינם
אך לעשות כסף באינטרנט ללא ידע מוקדם !
 
קורס כסף באינטרנט בחינם
כולם מדברים על כסף באינטרנט... בוא
לעשות במקום לדבר! הירשם עכשיו בחינם

http://www.clickim.co.il/
 
 
 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה