בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !

סלט עדשים חומים

 
החומרים:
1 כוס עדשים חומים, להשרות במים כ-8 שעות במקרר 
   (יש להחליף את המים לפחות פעם אחת)
3 כפות פטרוזיליה קצוצה גס
3 כפות שמן זית
מיץ לימון טרי ומלח לפי הטעם
2 שיני שום כתוש.
1 בצל קצוץ
 
אופן ההכנה:
מבשלים את העדשים במים עם כפית מלח
עד שהן מתרככות, מסננים ומוסיפים את השום,
לימון  ומלח לפי הטעם.
מפזרים מעל העדשים את תערובת הפטרוזיליה ומגישים קר.
 

הדפס דף זה 


מקור המתכון :גולשים
                                   לעשן בכל מקום !
                          ולהיפטר מהתמכרות לסיגריות !

 

                                                                                     הפתרון האלטרנטיבי להתמכרות לסיגריות!
                                                                                                                חדש חדש בישראל
                                                                                                     סיגרייה אלקטרונית כתחליף לעישון!

                                                                                                      http://www.tako.co.il

 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה