x
בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !
חצילים כבושים
(מְחָלָאל, مخلل)
 

 

החומרים :
2 ק"ג חצילים בלאדי קטנים וכהים
200 גרם אגוזי מלך קצוצים דק (לא הכרחי)
1/2 כוס פלפל אדום חריף כתוש במעבד מזון
10 שיני שום כתושות
מעט מלח
1 כפית מלח לימון
1 כוס מיץ לימון טרי סחוט

אופן ההכנה:
1. בעזרת סכין קטנה וחדה חורצים את החציל מצד לצד לאורך, לעומקו של החציל.
2. מרתיחים סיר מים עם המלח לימון ומבשלים את החצילים ל - 10 דקות.
   מוציאים את החצילים ושומרים את המים.
3. מערבבים את האגוזים, פלפל, שום ומלח, וממלאים את החריץ שיצרנו בחציל.
   מסדרים את החצילים בצנצנת זכוכית בשכבות. מוסיפים את מי הבישול ומיץ הלימון
   וסוגרים היטב.
   מוכן לאחר 4 ימים.

מקור המתכון :
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-31 32655,00.html

 
  קורס חינם
אך לעשות כסף באינטרנט ללא ידע מוקדם !
 
קורס כסף באינטרנט בחינם
כולם מדברים על כסף באינטרנט... בוא
לעשות במקום לדבר! הירשם עכשיו בחינם

http://www.clickim.co.il/
 


 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה