x
בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !

חוביזה עם טחינה

 
 
החומרים :
750 גרם חוביזה קצוצה
רוטב טחינה מתובלת
4-3 כפות שמן זית
2 בצלים, קצוצים דק
4 שיני שום פרוסות
1/2 כוס מים
מלח
פלפל שחור, טחון טרי
חוביזה עם טחינה
פלחי לימון

 
אופן ההכנה :
במחבת עם שמן זית מזהיבים את הבצל. מוסיפים את השום
והחוביזה ומטגנים מעט, תוך כדי ערבוב מוסיפים מים ומבשלים כרבע שעה,
מעל להבה נמוכה.
מתבלים במלח ופלפל,
מכינים טחינה לפי המתכון שבאתר, מגישים את המנה עם הרוטב.
מעל לחוביזה מפזרים צנוברים
ופלח לימון בצד.

 
 
מקור המתכון : גולשים
                        זה הפיתרון לעשן "בקאילו "
                                                                      מותר לעשן בכל מקום !
                           לעשן אפילו במטוס?
                                                                                        סיגירה שניתן לעשן בכל מקום
                                                                                    ללא רעלים וניקוטין , פשוט לעשן בכיף

                                                                                         http://www.tako.co.il

 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה