בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !
סלט תפוחי אדמה


 
החומרים:
5 תפוחי אדמה בינוניים
4 כפות שמן זית
4 יח' בצל ירוק קצוץ לטבעות או בצל יבש
מיץ לימון, מלח, פלפל שחור לפי הטעם
3 שיני שום כתוש
4 כפות פטרוזיליה קצוצה דק (לא חייב)
כפית תבלין סומק (לא חייב)
1/4 כוס מים

אופן ההכנה:
מבשלים את תפוחי האדמה במים עד שיתרככו (שניתן לתקוע מזלג בקלות)
נותנים להם להתקרר ומקלפים את הקליפה.
חותכים לפרוסות או רבועים , ומניחים בקערה.
מערבבים את כל שאר המרכיבים (לימון, מלח, פלפל שחור,סומק, הבצל, השום, והשמן עם 1/4 כוס מים).
יוצקים על תפוחי האדמה, מערבבים ומוספים תיבול לפי הטעם.
מפזרים מעל את הפטרוזיליה מגישים לאחר שעתיים, כדי שהטעמים יחדרו לתפוחי האדמה.

הדפס דף זה !

מקור המתכון: גולשים
 
 
                                   לעשן בכל מקום !
                          ולהיפטר מהתמכרות לסיגריות !

 

                                                                                     הפתרון האלטרנטיבי להתמכרות לסיגריות!
                                                                                                                חדש חדש בישראל
                                                                                                     סיגרייה אלקטרונית כתחליף לעישון!

                                                                                                         http://www.tako.co.il
 
 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה