בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !
"מזה" מפול יבש או ירוק
מנת "מזה" פופולרית ואחרכית בשולחן המזות
 
 

החומרים:
1 כוס גרגירי פול יבש להשרות 24 שעותמ (במידה ומשתמשים בירוק אין צורך להשרות )
1 כפית סודה לשתיה (לזירוז הבישול)בפול היבש בילבד !
3 כפות פטרוזיליה קצוצהאו קוזברה
3 כפות שמן זית,מלח,פלפל שחור
2 שיני שום קטוש
 
 
אופן ההכנה:
מבשלים את הפול במים עם כפית מלח
וכפית סודה לשתיה עד שגרגירי החומוס מתרככים
מסננים ומוסיפים את השום,פלפל,ומלח לפי הטעם
מפזרים מעל את הפטרוזיליה/קוזברה ומגישיםחם או קר.
 
הדפס דף זה !


מקור המתכון: גולשים
                        זה הפיתרון לעשן "בקאילו "
                                                                      מותר לעשן בכל מקום !
                           לעשן אפילו במטוס?
                                                                                        סיגירה שניתן לעשן בכל מקום
                                                                                    ללא רעלים וניקוטין , פשוט לעשן בכיף

                                                                                         http://www.tako.co.il

 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה