בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !

חביתת רג'לה

בארץ יש רג'לה כמעת בכל גינה או לצד המידשאות בגנים הציבוריים.



 
מחומרים :
צרור גדול רג'לה (עלים והגבעולים הדקים בלבד)
4 יח' בצל ירוק
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
חצי כוס שמן זית לטיגון
4 ביצים
 
אופן ההכנה:
נשטוף היטב את העלים והגבעולים, נקצץ אותם דק דק ונניח במסננת .
במקביל, נקצץ את הבצל דק דק ונטגן אותו במחבת עד שישנה את צבעו,
נוסיף את הרגלה הקצוצה ומלח ונמשיך לטגן תוך כדי בחישה עד
להתרככות הרגלה.
אחר-כך נטרוף את הביצים, וניצוק אותם על התבשיל ונערבב מהר.
נמשיך לטגן עד שרוב הנוזלים יגמרו, אך לא ליבשם לגמרי.


הדפס דף זה !
 
מקור המתכון: גולשים
 
 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה