חביתת רג'לה
בארץ יש רג'לה כמעת בכל גינה או לצד המידשאות בגנים הציבוריים.
מחומרים :
צרור גדול רג'לה (עלים והגבעולים הדקים בלבד) 4 יח' בצל ירוק מלח ופלפל שחור לפי הטעם חצי כוס שמן זית לטיגון 4 ביצים
אופן ההכנה: נשטוף היטב את העלים והגבעולים, נקצץ אותם דק דק ונניח במסננת . במקביל, נקצץ את הבצל דק דק ונטגן אותו במחבת עד שישנה את צבעו, נוסיף את הרגלה הקצוצה ומלח ונמשיך לטגן תוך כדי בחישה עד להתרככות הרגלה. אחר-כך נטרוף את הביצים, וניצוק אותם על התבשיל ונערבב מהר. נמשיך לטגן עד שרוב הנוזלים יגמרו, אך לא ליבשם לגמרי.
מקור המתכון: גולשים
|