x
בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !
חביתיות עלי תרד
 

 
החומרים :
2 חבילות עלי תרד טורקי, או מנגולד, או תרד ערבי ( סבנח )
4 בצלים קצוצים
5 ביצים
1/4 כוס שמן זית לטיגון הבצל
מלח
פלפל שחור
שמן לטיגון


אופן ההכנה :
מכניסים לסיר עם שמן הזית את הבצל ומטגנים עד שיזהיב ,
בינתיים מפרידים את הגבעולים, הלבן מהחלק הירוק בשתי חבילות גדולות ויפות
של עלי סלק.יחד. צריכה להתקבל תערובת דלילה.
מחממים שמן במחבת, ויוצקים לביבות בעזרת כף. צריך להיזהר כי הן נוטות
להידבק זו לזו. מטגנים משני הצדדים, מוציאים ומניחים על מגבות נייר. מגישים חם או קר.
את הגבעולים קוצצים דק, ואת העלים הירוקים חותכים לרצועות ברוחב
כ-1 ס"מ. מכניסים לסיר עם הבצל מוסיפים מעט מלח ופלפל, מאדים ובוחשים עד
שהנוזלים מתאדים לגמרי, מעבירים לקערה, מקררים ומוסיפים 5 ביצים, מעט מלח וטורפים
 
 
 
הדפס דף זה !
 
 
מקור המתכון: גולשים
  קורס חינם
אך לעשות כסף באינטרנט ללא ידע מוקדם !
 
קורס כסף באינטרנט בחינם
כולם מדברים על כסף באינטרנט... בוא
לעשות במקום לדבר! הירשם עכשיו בחינם

http://www.clickim.co.il/
 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה