חביתיות עלי תרד
החומרים : 2 חבילות עלי תרד טורקי, או מנגולד, או תרד ערבי ( סבנח ) 4 בצלים קצוצים 5 ביצים 1/4 כוס שמן זית לטיגון הבצל
מלח פלפל שחור שמן לטיגון
אופן ההכנה :
מכניסים לסיר עם שמן הזית את הבצל ומטגנים עד שיזהיב ,
בינתיים מפרידים את הגבעולים, הלבן מהחלק הירוק בשתי חבילות גדולות ויפות
של עלי סלק.יחד. צריכה להתקבל תערובת דלילה. מחממים שמן במחבת, ויוצקים לביבות בעזרת כף. צריך להיזהר כי הן נוטות
להידבק זו לזו. מטגנים משני הצדדים, מוציאים ומניחים על מגבות נייר. מגישים חם או קר. את הגבעולים קוצצים דק, ואת העלים הירוקים חותכים לרצועות ברוחב כ-1 ס"מ. מכניסים לסיר עם הבצל מוסיפים מעט מלח ופלפל, מאדים ובוחשים עד
שהנוזלים מתאדים לגמרי, מעבירים לקערה, מקררים ומוסיפים 5 ביצים, מעט מלח וטורפים
מקור המתכון: גולשים
קורס חינם
אך לעשות כסף באינטרנט ללא ידע מוקדם !
|