בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !
לבבות ארטישוק עם כוסברה
 

 
ביטוח רכב – השוואת מחירים
בצע השוואה חכמה בין חברות הביטוח
וקבל את המחיר המתאים לך.

http://www.best-insurance.co.il
 
 
החומרים ל 4 סועדים:
12 יחידות ארטישוק טריים
6 כפות שמן זית
1/2 כפית פלפל שחור
11/2 כפיות מלח
1 חבילה גדולה של כוסברה ירוקה קצוצה
5 שיני שום כתושות
3/4 כוס מיץ לימון טרי
4 כוסות מים עם 2 כפות לימון

אופן ההכנה:
למרוט את עלי הארטישוק בשיטה שתאפשר להשאיר את
רוב החלק האכיל על ראש הארטישוק, לנקות את ה"שערות" ולקטוע
את הגבעול בצמוד לראש.
להכניס את ראשי הארטישוק למים עם הלימון (כדי שלא ישחירו).
את השמן לחמם בסיר רחב ושטוח ולהכניס פנימה את תחתיות
הארטישוק, (ללא המים) הפלפל, והמלח. לבשל בסיר סגור למשך
15 דקות על אש נמוכה.
בידקו וערבבו כל כמה דקות, עם יש צורך הוסיפו מעט מים לסיר.
בינתיים, במחבת נפרדת נערבב את הכוסברה, והשום עם 1/4 כוס מים.
נוסיף את הלימון ונבשל למשך 10 דקות על אש נמוכה.
לפני ההגשה נעביר את תכולת המחבת, לסיר הבישול , נחמם 5 דקות.
ונגיש חם עם לחם.
 

הדפס דף זה !
 
מקור המתקון: גולשים
  קורס חינם
אך לעשות כסף באינטרנט ללא ידע מוקדם !
 
קורס כסף באינטרנט בחינם
כולם מדברים על כסף באינטרנט... בוא
לעשות במקום לדבר! הירשם עכשיו בחינם

http://www.clickim.co.il/
 


 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה