בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !
 
תורמוס
זוהי מנה משולחן המזות או סתם "בחשיש לנשנש" .
 
החומרים :
גרגירי תורמוס
מלח

ההכנה :
+ משרים גרגירי תורמוס במים למשך שלושה ימים.  (לריכוך והוצאת המרירות)
    מחליפים את המים פעמיים ביום.
+ לפני הבישול מסננים, מכסים במים טריים ומבשלים בסיר לחץ כחצי שעה (תלוי בסיר ובכמות).
    אם מבשלים בסיר רגיל הבישול ארוך מאד לפחות כשעה וחצי .
     מסננים ומצננים.
+ בהגשה מוסיפים  מלח לפי הטעם.
  לשמור במקרר בכלי עם מים מחזיק יופי שבוע.

הדפס דף זה !
 
 
מקור המתכון : גולשים
 
  קורס חינם
אך לעשות כסף באינטרנט ללא ידע מוקדם !
 
קורס כסף באינטרנט בחינם
כולם מדברים על כסף באינטרנט... בוא
לעשות במקום לדבר! הירשם עכשיו בחינם

http://www.clickim.co.il/
 


 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה