1 ק"ג לימון ננסי חתוך איקס לא עד הסוף.. 2 כפות פפריקה 6 חידות פלפל מיובש 2 כוסות מיץ לימון 1 כוס מים 3 כפות (גדושות) מלח 4\1 כוס שמן זית
ההכנה:
לשים את הלימון בסיר עם מים ולהביא לרתיחה..לסנן ולצנן להכניס קורט פפריקה ומלח בכל לימון ולהניח בצנצנת בין לבין הלמונים לפזר את הפלפל המיובש למהול את מיץ הלימון עם מים להוסיף את שארית המלח ולשפוך על הלימונים.. להוסיף חצי כוס שמן זית ולסגור את הצנצנת שבוע..
תהנו...
כל הזכויות שמורות C
שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)