לבצק
3 כוסות קמח
3 כפות שמן
1 כפית שטוחה מלח
מים חמים כמה שניכנס, לקבלת בצק רך וגמיש לרידוד.
לרדד את הבצק דק ולחתוך פיסות בצק לא סימטריות להניח בצד
לרוטב:
2 כפות רסק עגבניות
1 כף שום כתוש
1 כף פפריקה חריפה או מתוקה
מלח לפי הטעם
4\1 כוס שמן
3 כוסות מים
הכנת הרוטב
לשים את השמן בסיר להוסיף שום כתוש, רסק עגבניות , פפריקה ומלח.
לטגן ולהוסיף מים תוך כדי ערבוב.. להביא לרתיחה ולהכניס לסיר את המקטע.
לבשל כ-10 עד 15 דקות על להבה נמוכה..
מקטע.... מנארו אלדרו..
מה חלה אד אל בינה ומה חלה למעד בין ג'מע... יאחסרה...
כל הזכויות שמורות C
|