המצרכים: ...
12 לבבות ארטישוק
500 גרם בשר בקר טחון
1 בצל בינוני מגורר בפומפייה
2\1 כפית פלפל שחור
2\1 כפית פלפל אנגלי
1 כף פרורי לחם
4\1 כוס פטרוזיליה קצוצה דק דק
1 ביצה
מלח לפי הטעם
ההכנה:
לערבב את כל המצרכים לעיסה אחידה.
הרוטב :
2 כפות שמן
1 עגבנייה מגוררת בפומפייה
1 כפית קמח
1 כף כורכום
1 כף אבקת מרק עוף
2\1 כפית פלפל שחור
2 כפות מיץ מלימון
מלח לפי הטעם
4 כוסות מים
לציפוי הארטישוק לפני הטיגון:
קמח לקימוח
~~
3 ביצים
4\1 כוס מים
2\1 כפית כורכום
מלח לפי הטעם
לערבב הכל יחד
ההכנה:
ליצור מעיסת הבשר קציצה ולמלא תחתית ארטישוק בזו אחר זו..
לקמח את כל הארטישוק הממולא לטבול בביצה ולטגן במחבת עם מעט שמן
אחרי הטיגון להניח את הארטישוק בכלי בצד..
בסיר רחב ונמוך עם שמן לטגן קלות קמח להוסיף עגבנייה, תבלינים גבעולי סלרי ובצל חתוכים
לערבב היטב ולסדר מעל את הארטישוק ...להוסיף 3 כוסות מים.ולהביא לרתיחה
להנמיך את הלהבה ולבשל עוד כשעה או עד שהנוזלים מצטמצמים....
כל הזכויות שמורות C