רכיבים:
2\1 ק"ג פסטה רחבה
2 כפות רסק עגבניות
מלח לפי הטעם
2\1 כפית פלפל חריף
1 כפית פפריקה מתוקה
4\1 כוס שמן
2 פלפל ירוק חתוך לטבעות רחבות
3 עגבניות אדומות קלופות וחתוכות לקוביות קטנות
1 כפית שום כתוש
8 שיני שום שלמים
6 עלי בזיליקום טריים קצוצים דק (לא חובה)
2\1 1 ליטר ציר מרק צח רותח \ או מים
אופן ההכנה:
בסיר עם שמן, מטגנים את השום ומוסיפים את הפפריקה,
עגבניות טריות, רסק העגבניות, (בזיליקום), מלח ..ולבשל כ-10 דקות.
להוסיף לסיר את ציר המרק צח (או מים) לערבב ולהביא לרתיחה.
להכניס לסיר את הפסטה ולערבב היטב לבשל עוד 10 דקות
על להבה בינונית..
להגיש חם..ולהנות מכל ביס..
תודה לאחותי שרה
ש...הביאה הרבה מהטעם הנפלא הזה..
כל הזכויות שמורות C