2\1 כוס פטרוזיליה קצוצה
2\1 כוס כוסברה קצוצה
1 בצל יבש קצוץ
2\1 כוס בצל ירוק קצוץ
1 כוס אורז
2\1 כפית פלפל שחור
2\1 כפית חררת'
100 גרם כבד בקר קצוץ
100 גרם ריאות קצוץ
100 גרם נפיסה (שקדים) קצוץ
100 גרם בשר קצוץ
100 גרם לב בקר קצוץ
1 כף שמן
4\1 כוס ציר מרק צח
מלח לפי הטעם..
ההכנה:
בקערה לערבב את כל המצרכים יחד למלית אחידה.
לפתוח כל עלה בופחץ' על משטח עבודה, לשים שתי כפות גדושות מהמילוי
ולעטוף לצורה כדורית ולקשור עם חוט או מעיים דקים של כבש..
להוסיף לטבחה או חמין ..
ולתת לעסבנה בישול של לפחות שעתיים שלוש על להבה נמוכה..ולהעביר לפלטה..
כל הזכויות שמורות C