המצרכים:
4 חלקי עוף
2 גזרים חתוכים
2 קישואים חתוכים
2 תפו"א חתוכים לרבעים
2 בצלים חצויים
2 עלי סלרי
4 גבעולי פטרוזיליה
4\1 כפית פלפל שחור
מלח לפי הטעם
כף מרק עוף
מים
אופן ההכנה:
1. יוצקים מים לסיר גבוה עד מחציתו ומביאים לרתיחה על להבה בינונית. מוסיפים את נתחי העוף, מכסים ומבשלים כ-15 דקות.
2. מוסיפים אל הסיר את הירק וכל הירקות החתוכים, מערבבים ומתבלים במלח פלפל שחור ואבקת מרק עוף. מערבבים, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כשעה וחצי עד שעתיים.
מוגש חם ..
הולך טוב עם רשת'ה או כל סוג של איטריות למרק
כל הזכויות שמורות C