מקרוט 2
מצרכים
1 ק"ג סולת
4\ 1 כוסות סוכר
1 אבקת אפיה
1 שקית סוכר וניל
1 כף גרידת תפוז
2\1 1 כוסות שמן חם
2\1 2 כוסות מים
למילוי
:
1 חבילת תמרים
כף חררת'
¼ כוס מים
1 כף שמן
לסירופ:
4 כוסות סוכר
מיץ מלימון
2 כוסות מים
עלה עטרה
טיפת מי זהר
אופן ההכנה:
הבצק-
מערבבים בקערה את הסולת, אבקת אפיה, הוניל, השמן והמים.
המילוי-
מערבבים את התמרים עם מים שמן והחררת' לעיסה חלקה.
יצירת המקרוט :
מניחים על כף היד מעט מתערובת הסולת ומשטחים
מוסיפים כף מעיסת התמרים ומכסים בעיסת בצק הסולת .
ובעזרת סכין חורצים על כל מקרוט סימנים שתי וערב אלכסוניים.
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה ומכניסים לתנור.
לאפות בחום 170 מעלות כ- 30 דקות
או עד להזהבה.
כל הזכויות שמורות C
|