המצרכים:
8 קוביות בשר בקר
4 תפו"א חצויים
חבילה אפונה סנפרוסט
1 כפית כורכום
רבע כוס שמן
1 בצל גדול קצוץ
2\1 כפית פלפל שחור
2\1 כפית חררת'
כוס פטרוזיליה קצוצה
כוס כוסברה קצוצה
מלח לפי הטעם
2\1 1 ליטר מים
1 כפית אבקת מרק עוף (לא חובה)
אופן ההכנה:
מטגנים בצל קצוץ בסיר רחב, מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים קלות מכל הצדדים
מוסיפים את המים, ומבשלים עד שהבשר מתרכך.
להוסיף תפו"א, אפונה , כל התבלינים ומלח, כוסברה, פטרוזיליה .. מלח לפי הטעם.
מים ומכסים את הסיר ומביאים לרתיחה.
ו...
להכין קוקלה ולהוסיף לסיר המבעבע
קוקלה :
2 ביצים
4\1 כוס מים
כף שום כתוש
כף שומן בקר או כבש
מלח לפי הטעם
כף שמן
2\1 כפית פלפל שחור
סולת כמה שנכנס
ההכנה:
לשים הכל בקערה (למעט הסולת) לערבב את המרכיבים ולהוסיף סולת בהדרגה תוך כדי ערבוב
עד שתתקבל עיסה אחידה ורכה. לתת לעיסה לנוח כ-10 דקות.
ליצור קוקלות בצורת קבבונים ולהוסיף לסיר,
לבשל על להבה נמוכה כ-30 דקות.. או עד שהטבחה משחרה.(הרוטב מצטמצם)
כל הזכויות שמורות C