המצרכים לכפצ'ה:
500 גרם בשר טחון2\1 כוס פטרוזיליה קצוצה2\1 כפית פלפל שחור2\1 כפית קינמון1 בצל קצוץ מטוגן2 כפות פרורי לחם2 ביציםמלח לפי הטעםלהכניס את כל המצרכים לקערה, לערבב היטב ולהניח במקרר כ-5 דקות.לרוטב:5 תפו"א חתוכים לקוביות1 בצל קצוץ2\1 כפית פלפל שחור2\1 כפית קינמון2 כוסות ציר מרק צחמעט שמוהכנת הרוטב:בסיר רחב לשים מעט שמן ובצל קצוץ, להוסיף קינמון, פלפל שחור, ציר מרק ותפוחי אדמה ולהביא לרתיחהלהנמיך להבה וליצור כפצ'ה בגודל כדור פינג-פונג ולשים בסיר כך עד שמסיימים את כל עיסת הבשר.לבשל עד שהרוטב מצמצם עצמו ומסמיך...להגיש חם עם אורז.. או עם לחם טרי טרי..
כל הזכויות שמורות C
|
|
|