מצרכים:
8 חלקי עוף
2 בצלים קצוצים
2 שיני שום קצוצים
1 כף גדושה רסק עגבניות
2 עגבניות קצוצות
6 קישואים פרוסים לטבעות
4 תפוחי-אדמה חצויים
1 כפית פלפל שחור
2\1 כפית כורכום
1 כף פפריקה
2\1 כפית חררת'
1 כף אבקת מרק עוף
2\1 כוס פטרוזיליה קצוצה
4 כפות שמן
2 כוסות מים
ההכנה:
לחמם שמן בסיר ולהוסיף את הבצל הקצוץ, השום, טבעות הקישואים, להוסיף את חלקי העוף ולטגן עד השחמה..
להוסיף לסיר רסק עגבניות, עגבניות קצוצות, תבלינים ומים..
להביא לרתיחה ולהנמיך את האש..
להוסיף לסיר את תפוחי האדמה, הפטרוזיליה ולבשל עוד כ - 45 דקות ...
להגיש חם
עם לחם ומסייר או על מצע קוסקוס\אורז
כל הזכויות שמורות C