מצרכים:
12 תחתיות ארטישוק
למלית:
800 גרם בשר טחון עם אליית כבש
1 בצל גדול קצוץ דק
1שן שום כתוש
10 גבעולי פטרוזלה קצוצים
10 גבעולי כוסברה קצוצים
2\1 כפית פלפל שחור גרוס
2\1 כפית קינמון
2\1 כפית אגוז מוסקט
מלח לפי הטעם
1 כף פירורי לחם
3 ביצים
ההכנה:
בקערה לערבב את כל מצרכי המילית לעיסה אחידה
למלא כל תחתית ארטישוק בקציצת בשר ולהניח
בסיר רחב על מצע טבעות בצל...זה לצד זה.
לרוטב:
בקערית לשים
1 כף כורכום
מלח לפי הטעם
2\1 כפית אגוז מוסקט
2\1 כפית פפיקה מתוקה
2 כפות שמן
1 ליטר מים רותחים
לערבב הכל, לשפוך לתוך סיר הממולאים ולהביא לרתיחה
להנמיך להבה ולבשל כשעה ועד צמצום הרוטב...
כל הזכויות שמורות C
|