1 בצל חתוך לטבעות חצויות
2\1 כוס שמן
2\1 כוס חומץ
4\3 כוס מים (אם נחוץ להוסיף עוד קצת)
לבזאר:
1 כף גדושה פפריקה חריפה
2\1 כפית כמון
4\1 כפית כרווייה
1 כפית שום כתוש
מלח לפי הטעם
ההכנה:
מחממים את השמן בסיר מוסיפים את הבצל מטגנים שיהיה שקוף מוזהב קלות.
בקערית.. לשים את הפפריקה, השום הכתוש, רסק עגבניות, כמון, כרוויה, מלח ומערבבים היטב.
מערבבים היטב ומוסיפים לסיר עם הבצל המטוגן להוסיף את המים, החומץ ולביא לרתיחה, להנמיך להבה
ולבשל כ- 25 דקות.
להוסיף את הדג ולבשל עוד 15 דקות..
את החריימה הזה אמא שלי הכינה ליום שבת..
חריימה חר, עקד (סמיך), משחר ובינה עמרה מסארצ'...
כל הזכויות שמורות C