12 פלפלים אדומים 300 גרם בשר טחון מאודה קלות 1 בצל קצוץ דק דק 2 עגבניות קלופות וקצוצות 1 כוס פטרוזיליה קצוצה 2\1 1 כוסות אורז 2 כפות שמן 1 כף פפריקה מלח לפי הטעם 2\1 כפית א. מרק עוף (לא חובה) 1 כפית רסק עגבניות 2\1 כוס מים חמימים
ההכנה:
לערבב בקערה את כל חומרי המילוי.. בסיר רחב עם מצע בצל חתוך לטבעות חצויות להניח את הפלפלים המנוקים ופתוחים למילוי.. לשים בכל פלפל 1 כף גדושה מהמילוי ולסגור .
לרוטב:
2\1 1 ליטר מים 1 כף פפריקה 1 כף רסק עגבניות 1 כפית א. מרק עוף (לא חובה) 2 כפות שמן
לשים את הכל בקערית לערבב ולהוסיף לסיר עם הפלפלים ולהביא לרתיחה.. להנמיך להבה ולבשל כ- 45 דקות או עד צמצום הנוזלים.
תהנו...
כל הזכויות שמורות C
שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)