עלי בוריק - מוכנים 500 גרם בשר בקר מבושל טחון (או מטוגן עם בצל קצוץ) 1 תפוח אדמה גדול מבושל ומעוך . 1 ביצה 2\1 כוס פטרוזיליה קצוצה 2\1 כפית פלפל שחור 2\1 כפית קינמון 4\1 כפית כורכום מלח לפי הטעם
שמן לטיגון אופן ההכנה:
להכניס את כל החומרים לקערה ולערבב היטב לעיסה אחידה. לשים במרכז העלה כף מהמלית ולקפל את הקצוות לקבלת משולשים.
לטגן בשמן ..עד הזהבה להגיש חם עם לימון טרי ומלח...
(ניתן למלא בצק עלים למרוח בביצה שומשום ולאפות בתנור)
כל הזכויות שמורות C
שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)