לרפד עם 4 תפוחי אדמה פרוסים בעובי 1X1 מטוגנים עד השחמה מעל להניח... 12 חלקי עוף מטוגנים ומאודים היטב
4\1 כוס שמן לטיגון...
500 גרם ספגטי מבושלים ומסוננים ...
לרוטב:
2 כפות רסק עגבניות 1 כף פפריקה 2\1 כפית פלפל שחור 1 כף אבקת מרק עוף 1 כפית שום כתוש מלח לפי הטעם 4\1 כוס מים
ההכנה:
להוסיף לשמן הטיגון את רסק העגבניות והתבלינים לערבב היטב ולהוסיף מים תוך כדי ערבוב כשהרוטב מתאחד ומסמיך להוסיף לתוכו את חלקי העוף שטוגנו להוסיף את המקרונים ולערבב היטב. לסדר את חלקי העוף והמקרונה מעל פרוסות תפוחי אדמה .. להכניס לתנור על חום 170 מעלות צלזיוס ל-45 דקות..
לחמין... להוסיף ביצים קשות (לא חובה) ולהעביר לפלטה עד יום למחרת...
כל הזכויות שמורות C
שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)