6 גזרים מבושלים 1 כף שום כתוש 1 כף פפריקה אדומה 1 כף כרווייה (קימל טחון) 2\1 כוס מים 4\1 כוס שמן זית מלח לפי הטעם מיץ מלימון
ההכנה:
לשים את כל המצרכים (למעט הגזר) בקערית ולערבב לבזאר אחיד. להוסיף לרוטב גזר אחד ולמעוך היטב. את שאר הגזר לחתוך טבעות בעובי 0.5 ס"מ ולערבב עם הרוטב לקחת מקערית הרוטב 3\2 שליש מהכמות ולערבב עם הקוסקוס את שליש רוטב העסלוס לשפוך מעל ...
להגיש חם קר.. ולהנות מכל ביס צ'פוח מעמרו מסאר...
כל הזכויות שמורות C
שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)