1 עוף שלם ללא עצמות 500 גרם בשר טחון 2 בצלים קצוצים 2\1 כפית פלפל אנגלי 4\1 כפית פלפל לבן 1 כפית אבקת מרק עוף (לא חובה) 4\1 כוס שמן זית 2 כפות צנוברים 2 כפות פרורי לחם 2 ביצים
לציפוי העוף:
1 כף גדושה פפריקה 4 כפות שמן זית 4 כפות ציר מרק עוף 2 שיני שום כתושים
לערבב הכל יחד כמו משחה לעור העוף
ההכנה:
לטגן את הבצל במחבת עם שמן זית ולהוסיף את הבשר הטחון להמשיך ולטגן עד השחמה ולהוסיף את התבלינים ופרורי הלחם לערבב ולהוריד מהאש. כשהבשר מתקרר מעט להוסיף את הביצים ולערבב היטב.
לקחת את העוף להניח בתבנית משומנת.. לסגור עם קיסם את הפתח באיזור הגרון... מפתח הבטן התחתונה ממלאים את העוף ממלאים כנפיים וממשיכים לחלל הבטן מכניסים מהמילוי לכל שוק ואת מה שנותר לחלל הבטן וסוגרים את הפתח עם קיסמים.
מורחים את הציפוי על כל העוף מכסים עם רדיד אלומניום ולתנור על חום 170 צלזיוס למשך שעה .
כל הזכויות שמורות C
שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)