500 גר' בשר בקר טחון
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
2\1 כוס כוסברה קצוצה
1 בצל גדול קצוץ דק
1 ביצה 2
כפות קמח מצה
1 כפית קינמון
1 כפית פלפל שחור
2\1 כפית פלפל אנגלי- לא חובה
מלח לפי הטעם
ירקות למילוי:
4 קישואים בינוניים מרוקנים מתוכן
2 בצלים גדולים - להפריד גלדי הבצל
החומרים לרוטב:
1 בצל פרוס
2 כפות רסק עגבניות
2\1 כפית פלפל שחור
4\1 כוס שמן
מים עד גובה הממולאים.
אופן ההכנה והבישול:
חוצים הקישואים לשניים ומרוקנים את התוכן הפנימי.
מרתיחים לדקה את הבצלים ומפרידים לגלדים.
בקערה מערבבים את כל חומרי המלית והתבלינים לעיסה אחידה,
וממלאים קישואים וגלדי בצל.
בסיר שטוח שמים מצע בצל פרוס ושמן .
מניחים מעל בצל וקישואים ממולאים, אחד ליד השני,
מוסיפים את המים, שמן, רסק עגבניות ותבלינים ומביאים לרתיחה..
מנמיכים להבה ומבשלים עד צמצום הנוזלים לרוטב סמיך.
(מומלץ להכניס את התבשיל לתנור על חום 180 מעלות..למשך 10 דקות או עד קבלת צריבה קלה)
מגישים עם לימון טרי.
כל הזכויות שמורות C