1 ק"ג קמח
2 מרגרינה או 2 כוסות שמן
2 כוסות מים חמים (לא רותחים)
2 אבקת אפיה
2 סוכר וניל
1 כף מלח
(אפשר להוסיף 1 כף זרעונים מכל סוג)
אופן ההכנה:
בקערת מיקסר עם וו לישה,
לשים את הקמח , את כל היבשים ולערבב היטב.
להוסיף את השמן והמים החמים ןלערבל עד קבלת בצק אחיד ..
לגלגל כעכים ולסדר על תבנית עם נייר אפייה
לאפות בחום של 170 מעלות צלזיוס כ -30 דקות
את הכעכ העריין (בלי עיטור) אמי ז"ל הייתה אופה במיוחד לנכדים שלא אהבו שומשום..
אד אל כעכ אנצ'ה זראר חוק, מה צ'מסוהמס.. חודו בג'לג'לן..