המצרכים:
1/2 כוס שמן
1 כף פפריקה חריפה
1 כף פפריקה מתוקה
2 כפות גדושות רסק עגבניות
250 גרם שעועית לבנה
10 מנות בשר בקר
10 שיני שום+כפית שום כתוש
1 כף כמון
5 תפוחי אדמה חתוכים לחצי
1 ליטר מים
מלח לפי הטעם
ההכנה:
לחמם את השמן בסיר לטגן קלות את גרעיני השום וחתיכות הבשר
להוסיף את רסק העגבניות שום כתוש, פפריקה חריפה, פפריקה מתוקה, השעועית והמים.
לבשל כ- שעתיים וחצי או עד ריכוך השעועית והבשר..
ולהוסיף כמון, תפו"א..מלח ולבשל עוד כ- 40 דקות על להבה נמוכה.
להוסיף ביצים קשות
וחובה קוקלה
3 ביצים
1 כף שומן טחון
5 שיני שום חתוכים
1 כף שמן
4\1 כוס מים
1 כפית פפריקה
2\1 כפית חחרת'
מלח לפי הטעם
קמח מצה כמה שנכנס..
לערבב את כל המצרכים להוסיף קמח מצה בהדרגה עד קבלת עיסה אוורירית..
ליצור קוקלה כמו קבבונים ולהוסיף לטפינה בזמן רתיחה...
להעביר לפלטת שבת,...
או אל ריחה .. יאבוייה עלה דיק אל בינה...
כל הזכויות שמורותצ C