המצרכים:
4 תפו"א קלופים ופרוסים (בעובי 2\1 ס"מ)
4\1 כוס שמן זית
2 פלפל ירוק חריף פרוסים לטבעות
2\1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות חצויות
6 שיני שום חתוכים גס
3 עגבניות בשלות קלופות מרוסקות
1 כף גרידת לימון (על פומפייה דקה)
2\1 כפית פלפל שחור
מלח לפי הטעם
ההכנה:
לשים את פרוסות התפו"א במחבת עם שמן חם ולטגן משני צדדים עד השחמה יפה
להוסיף את הגמבה והפלפל ולטגן.. להוסיף את העגבניות המרוסקות ולאדות היטב..
לתבל בפלפל שחור, מלח .. לפזר את גרידת הלימון ולערבב קלות.
לכסות את המחבת ולהנמיך להבה..לבשל עוד כ-10 דקות ..
להגיש חם עם לחם טרי...
כל הזכויות שמורות C