300 גרם לוביה 6 עגבניות שרי חתוכות לרבעים 1 בצל (לבן או סגול) חתוך לרצועות דקות 2 כפות צנובר כף שומשום קלוי מיץ מלימון 2\1 כפית פלפל ארבע עונות גרוס מלח לפי הטעם
ההכנה:
להכניס את הלוביה לסיר עם מים רותחים ולחלוט אותה כ- 10 דקות . להוריד מעל הלהבה לסנן ולשטוף במים קרים. בקערה לשים את עגבניות השרי הבצל ולתבל בלימון שמן ופלפל ארבע עונות להוסיף את הלוביה ולערבב בה את הטעמים. . לשים בקערת הגשה ולעטר עם צנובר ושומשום קלוי..
מתאים לברכות ראש השנה...
עקבאל דאייר זיידין מוש נקסין...
כל הזכויות שמורות C
שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)