המצרכים:
1 חבילה ספגטים 1 כף שום כתוש 1 כף פפריקה אדומה 2 עגבניות קלופות קצוצות 2 כפות רסק עגבניות 8 עלי בזיליקום קצוצים גס 4\1 כוס שמן
מלח לפי הטעם.
מים
ההכנה:
את הספגטי יש לבשל במים .. לאחר ריכוך לשטוף ולסנן .
בסיר רחב עם שמן להוסיף רסק עגבניות, עגבניות קצוצות ושום תוך כדי ערבוב לתבל ולהוסיף מלח ו4\3 כוס מים.. לבשל על להבה נמוכה כ-15 דקות. להוסיף לסיר את הספגטים ולערבב היטב..
להגיש חם ולעטר עם עלי בזיליקום טריים...
כל הזכויות שמורות C
|