ההכנה:
במחבת עם 3 כפות שמן לטגן את הבצל עם הבשר הטחון.. ולאחר הטיגון לצנן
בקערה להכניס את כל חומרי המילוי..להוסיף את הבשר והבצל ולערבב היטב
בסיר רחב להניח את הפלפלים המנוקים ופתוחים למילוי..
לשים בכל פלפל 2\1 1 כפות גדושות מהמילוי ולסגור .
לרוטב:
2\1 1 ליטר מים
1 כף פפריקה
2\1 כפית בהרט
2\1 כפית כורכום
1 קופסא עגבניות קצוצות
1 כפית א. מרק עוף (לא חובה)
2 כפות שמן
לשים את הכל בקערית לערבב ולהוסיף לסיר עם הפלפלים ולהביא לרתיחה..
להנמיך להבה ולבשל כשעה או עד צמצום הנוזלים.
תהנו...
כל הזכויות שמורות C