1 ק"ג קמח 3 כפות שמרים יבשים 1 כף קצח 1 כף זרעי שומר 4\3 כוס סוכר 2\1 כוס שמן 1 כף מי זהר 2\1 כוס צימוקים 2\1 2 כוסות מים
ההכנה:
בקערה לערבב היטב את כל החומרים היבשים להוסיף את השמן תוך כדי ערבוב ואת מי הזהר והמים ללוש לבצק אחיד רך וגמיש. להניח לבצק לתפוח עד הכפלתו שוב ללוש ולהוציא מהבצק בועות אוויר ושוב להניח לו לתפוח. לחלק את הבצק ל10 חלקים וליצור צורת כיכר מאורכת.
לעיטור
לתת מעל כמה חיתוכי סכין למרוח ביצה ולפזר שומשום מעל
לאפות בחום 170 מעלות למשך 30 דקות או עד הזהבה יפה...
תודה למזל של רני על המתכון המדהים הזה.. יבוייה עלה דיק אל בינה... שאאאאאאאאאאאאא
תהנו.................
שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)