x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

 

 

פחזניות עם קרם ושוקולד

 

חומרים לבצק:  

3 כוסות מים

קורט מלח

1 מרגרינה ללא מלח

3 כוסות קמח רגיל

6 ביצים

 

אופן ההכנה:

להביא לרתיחה את המים והמלח, להוסיף את המרגרינה עד להמסה, להוסיף את הקמח ולערבב היטב שלא יישארו גושים, לכבות את האש ולקרר את העיסה היטב.

 

להוסיף ביצה אחת ללוש היטב עד שתיבלע יפה ולא תחליק בידיים, לחזור על הפעולה עד גמר הביצים.

 

להכניס את העיסה לשק זילוף ולזלף צורות מאורחות או עגולות על תבנית משומנת או על נייר פרגמנט, רצוי להשאיר מרווחים בין אחד לשני,

להכניס לתנור שחומם מראש 5 דקות על  חום גבוה ולאחר מכן להוריד לחום של 180  מעלות, לאפות עד שהפחזניות מקבלות צבע יפה  וכשמזיזים את התבנית הפחזניות משתחררות אחרת הם יצנחו לאחר הוצאת התבנית מהתנור.

 

חומרים לקרם:   

1 שמנת מתוקה

1 אינסטנס פודינג וניל              .

1 כוס חלב

2 שקיות סוכר וניל

 

 

אופן ההכנה:

להכניס את כל חומרי הקרם למיקסר להקציף עד לקבלת קצף יציב וחזק.

 

ציפוי:

1/2 מיכל שמנת מתוקה

150 גרם שוקולד מריר

כפית תמצית רום או וניל (לא חובה)

 

אופן ההכנה:

לחמם בקערה את השמנת מתוקה כ-50 שניות במיקרו, להוסיף את השוקולד בקערה ולערבב כל הזמן עד לקבלת מרקם חלק, לחצות את הפחזניות למלא בקרם לאחר מכן לטבול את פני הפחזנייה לתוך השוקולד.

להניח על מגש ולהכניס לקירור של שעה לפחות שהשוקולד יתקשה.

 

  

 

 בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן


lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם