x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

                                                      

 

 

               

 מרנג אגוזים בציפוי שוקולד ומילוי קרם

 

  חומרים:

 2.5 כוסות סוכר

 1 כוס חלבונים

 3 כוסות אגוזי מלך טחונים

 

אופן ההכנה:

 

לשים את הסוכר עם החלבונים בכלי, להניח על אש נמוכה לערבב כל הזמן עד לחום שפתיים ויותר.

 

להעביר למיקסר חשמלי, להקציף כ-5-10 דקות עד שהקרם הופך להיות קשה ומבריק, לשמור 3/4 כוס מהקצף בצד להדבקה לפני שמוסיפים את האגוזים.

 

לייבש מעט את האגוזים בתנור (לא להשחים) לפני שטוחנים, להוסיף את האגוזים ולערבב בתנועות עטיפה עדינות על-מנת לא לשבור את הקצף,להכניס את העיסה לתוך שק זילוף כששיני הצנתר פתוחים היטב ולא סגורים (על-מנת שהאגוזים לא ייתקעו). לזלף צורות מאורכות אועגולות על נייר פרגמנט.

 

 לאפות בחום נמוך 100 מעלות שעה ויותר עד שמתייבש מעט, לא להשחים (אין צורך לחמם מראש את התנור).

 

בגמר האפייה להמיס מעט שוקולד להכניס לקונוס מנייר פרגמנט לגזור את הפייה ולזגזג מעל העוגיות.

 

 

אם הולכים על צמדים,  להוסיף טיפה צבע מאכל לקצף ששמרנו בצד, לערבב היטב, למרוח בנדיבות על חלק אחד להדביק מעליו מרנג נוסף

 להשאיר בתנור מכובה ללילה זה נקרש ומתייבש יפה. אפשר לזלף שוקולד מומס אם רוצים.

 

 

בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן

lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם