x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

פלאו - אורז וגזר - מאכל בוכרי טעים במיוחד

   <br/><a href="http://i43.tinypic.com/28lv31u.jpg" target="_blank">View Raw Image</a>

 

חומרים:

3  בצלים גדולים קצוצים

4  גזרים גדולים (מקולף, חתוך ל-2, פרוס לפרוסות וחתוךלגפרורים)

2  כוסות אורז

4  כוסות מים

4-5  חתיכות עוף (כרעיים) (הבוכרים משתמשים בבשר כבש)

 כף מרק עוף אמיתי

 כפית פלפל לבן

 כפית מלח

1/4 כוס שמן

 חופן צימוקים (לא חובה)

 

אופן ההכנה:

לטגן את הבצל עד לצבע זהוב, להוסיף 2 כוסות מים, מחצית הגזר והעוף, לכסות ולבשל כ-30 דקות שהעוף יתבשל.

 

להוסיף את 2 הכוסות מים הנותרים, מחצית הגזר הנותר, ושאר

התבלינים לבשל עוד כ-15 דקות עם מכסה, לבסוף להוסיף את האורז, להביא לרתיחה ולהנמיך את האש לבשל עד שנספגים כל הנוזלים.

 

לנעוץ סכין אם יבש לכבות את האש' לאחר כיבוי האשלהשאיר מכוסה כ-10 דקות נוספות לפני ההגשה

 

 

 

בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן


lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם