x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

עוגיות יו יו (מהמטבח הטוניסאי)





חומרים לבצק:                (המתכון המוצלח הזה - קרדיט למימי נידם)

500 גרם קמח
2 כפות סוכר
4 חלמונים
1/2 מרגרינה רכה
1/2 כפית אבקת אפיה
1/2 כפית שמרים יבשים
גרידת לימון
1סוכר וניל
1/2 כוס מים

חומרים לסירופ דבש:
3 כוסות סוכר
1.5 כוסות מים
מיץ מ-2 לימונים

אופן ההכנה:
ללוש את כל החומרים היטב לתת לנוח, לחזור על פעולת הלישה והמנוחה עוד 3 פעמים.
(כל חצי שעה בערך).

לרדד בין שני דפי נייר אפייה את הבצק לעובי של 1 ס"מ בערך, לקרוץ עם כוס עיגולים, לקחת
פקק של בקבוק שתייה קטן ולקרוץ עיגול קטן יותר באמצע. להניח על סדין  להתפחה קלה
לחמם שמן עמוק, להנמיך את האש ולטגן על אש בינונית.

לבשל את חומרי הדבש עד לקבלת מרקם צמיגי, להכניס את היו יו ולבשל כ-5 דקות על אש נמוכה.
לאחר שהעוגיות התקררו לטבול בקוקוס. 

המלצה: רצוי לא לשים קוקוס על כל הכמות, משום שאחרי מספר ימים הקוקוס מקבל צבע צהוב
מהדבש וזה לא כל כך אסטטי. אני ממליצה לטבול רק כמות קטנה כל פעם.


בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן




lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם