|
עוגיות שוקולד פאדג עוגיות שוקולד פאדג עוגיות שוקולד פאדג' של נייג'לה (24 עוגיות) חומרים: 125 גרם שוקולד מריר מומס 125 גרם חמאה רכה 50 גר' סוכר חום דמררה 25 גרם סוכר לבן כפית תמצית וניל 1 ביצה קרה 150 גרם קמח (כוס וחצי) 30 גרם קקאו כהה (1/2 כוס מינוס טיפה) כפית סודה לשתיה חצי כפית מלח 350 גרם שוקולד צ'יפס אופן ההכנה: · בקערת מיקסר עם וו גיטרה מקציפים יחד חמאה ושני 2 סוגי הסוכר, עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית. · מוסיפים פנימה את השוקולד המומס ומערבבים עד שהעיסה אחידה. · · מוסיפים את תמצית הווניל והביצה, ומעבדים עד קבלת תערובת הומוגנית. · · מקבלים את הקמח, קקאו והסודה לשתייה ולערבב היטב. · מקפלים פנימה את השוקולד צ'יפס, על מנת שיתפזר באופן אחיד בבצק. · מסדרים 24 עיגולים בינוניים של עוגיות (בעזרת שתי כפיות או כף גלידה קטנה קפיצית) במרווחים של כ-2 ס"מ זו מזו. ומשטחים את העוגיות מעט עם האצבעות, העוגיות מתפשטות עוד קצת במהלך האפייה. · · אופים בחום גבוהה 10 דקות ומוציאים מהתנור גם אם הם נראים עדיין רכות הם מתקשות בחוץ. · · מצננים ומאכסנים בקופסה סגורה. בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן | |
שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות) |