x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

כעכים עם שומשום



חומרים:

2   מרגרינות בלי מלח

 כפית מלח

 כוס ורבע מים

2  שקיות אבקת אפיה

כמה שנכנס קמח (7 כוסות בערך(

 

ציפוי: ביצה טרופה

 100 גרם שומשום לבן

 

אופן ההכנה: ללוש את חומרי הבצק, ליצור כעכים עגולים (ראה תמונה), לטבול כל בייגל בביצה ולאחר מכן בשומשום,

 לאפות בחום בינוני 170 מעלות עד לקבלת צבע חום בהיר.

 

בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן

 

lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם