x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

 

 

אלרריבה דלקוקו(ל-21 יחידותבערך)

 

חומרים:

3  כוסות קמח

 1 כוס קוקוס

 1 מרגרינה רכה טיפה

1/2  כוס שמן

 כוס ורבע אבקת סוכר

 כפית קטנה אבקת אפיה

 מס' טיפות תמצית מי ורדים (מי זהר)

 אגוזי בונדוק לקישוט או שקדים שלמים

 

אופן ההכנה:

 

ללוש הכול יחד (אם העיסה רכה בגלל החום להכניס ל-1/4 שעה למקרר) לגלגל ל-  21 כדורים.

 

להניח שקד או אגוז למעלה, להניח על נייר אפיה, להכניס לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות,  לאפות עד להשחמה קלה בתחתית.

 

עוגיות אלו צריכות להישאר מעט לבנות.

 

בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן

 

lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם