x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

עוגיות שוקולד פאדג' של נייג'לה (24 עוגיות)

 

חומרים:

125 גרם שוקולד מריר מומס

125 גרם חמאה רכה

50 גר' סוכר חום דמררה

25 גרם סוכר לבן

כפית תמצית וניל

1 ביצה קרה

150 גרם קמח

30 גרם קקאו כהה

כפית סודה לשתיה

חצי כפית מלח

350 גרם שוקולד צ'יפס

 

אופן ההכנה:

  • בקערת מיקסר עם וו גיטרה מקציפים יחד חמאה ושני 2 סוגי הסוכר,  עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית.

     

  • מוסיפים פנימה את השוקולד המומס ומערבבים עד שהעיסה אחידה.

  •  

  • מוסיפים את תמצית הווניל והביצה, ומעבדים עד קבלת תערובת הומוגנית.

  •  

  • מקפלים פנימה את השוקולד צ'יפס, על מנת שיתפזר באופן אחיד בבצק.

  •  

  • מסדרים 24 עיגולים בינוניים של עוגיות (בעזרת שתי כפיות או כף גלידה קטנה קפיצית) במרווחים של כ-2 ס"מ זו מזו.

    ומשטחים את העוגיות מעט עם האצבעות, העוגיות מתפשטות עוד קצת במהלך האפייה.

  •  

  • אופים בחום גבוהה 10 דקות ומוציאים מהתנור גם אם הם נראים עדיין רכות הם מתקשות בחוץ.

  •  

  • מצננים ומאכסנים בקופסה סגורה.

     

     

     

    בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן


lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם