עוגיות שוקולד פאדג' של נייג'לה (24 עוגיות)
חומרים:
125 גרם שוקולד מריר מומס
125 גרם חמאה רכה
50 גר' סוכר חום דמררה
25 גרם סוכר לבן
כפית תמצית וניל
1 ביצה קרה
150 גרם קמח
30 גרם קקאו כהה
כפית סודה לשתיה
חצי כפית מלח
350 גרם שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה:
-
בקערת מיקסר עם וו גיטרה מקציפים יחד חמאה ושני 2 סוגי הסוכר, עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית.
-
מוסיפים פנימה את השוקולד המומס ומערבבים עד שהעיסה אחידה.
-
-
מוסיפים את תמצית הווניל והביצה, ומעבדים עד קבלת תערובת הומוגנית.
-
-
מקפלים פנימה את השוקולד צ'יפס, על מנת שיתפזר באופן אחיד בבצק.
-
-
מסדרים 24 עיגולים בינוניים של עוגיות (בעזרת שתי כפיות או כף גלידה קטנה קפיצית) במרווחים של כ-2 ס"מ זו מזו.
ומשטחים את העוגיות מעט עם האצבעות, העוגיות מתפשטות עוד קצת במהלך האפייה.
-
-
אופים בחום גבוהה 10 דקות ומוציאים מהתנור גם אם הם נראים עדיין רכות הם מתקשות בחוץ.
-
-
מצננים ומאכסנים בקופסה סגורה.
בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן
|