x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

View Full Size Image

 

סיגרים במילוי בשר וכבד (55 יח)

 

חומרים למילוי:

 500 גרם בשר בקר (כתף, צוואר, שריר)

    300גרם כבד עוף או בקר (צלוי ומטוגן קלות(

ראש שיני שום קלוף

כף אריסה חריפה

כפית כמון  

כפית מרק עוף

כפית מלח

עלי סיגרים ביתיים או תעשייתיים

 

דבק:

מעט קמח מדולל במים

 

אופן ההכנה:

לבשל את הבשר היטב עם כ-6 כוסות מים בערך עד שיהיה רך (לשמור כ-1/2 כוס מהנוזלים).

 

לשרוף את הכבד על רשת ולטגן עם מעט שמן  (לא לייבש).

לטחון את הכבד עם השמן שבו טוגנו. לטחון את הבשר והשום, להוסיף את התבלינים, להוסיף מעט מימיי בישול הבשר וללוש היטב לקבלת עיסה

רכה מעט. לתת לנוח כ-1/2 שעה לספיגת הטעמים.

 

להכין נקניקים, לשים נקניק בקצה התחתון באמצע, לקפל צד ימין על המילוי ואחר כך את צד שמאל ולגלג, מעט לפני הסוף מורחים מעט דבק להידוק הקצוות.

להניח על מגש להכניס כשעה להקפאה לשחרר מהמגש ולאכסן בשקיות או בקופסה סגורה. 

 

הערה: אם משתמשים בעלי סיגרים תעשייתיים גדולים יש לחתוך ל-4 (מתקבלים 4 משולשים מכל עלה, אם משתמשים בעלים ביתיים קטנים - להשאיר שלם.

לטגן בשמן עמוק וחם

 

בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן


lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם