x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

עוגת תפוחים בחושה

 

חומרים:

6 תפוחי גרנד (מקולף וחתוך קטן)

1 כוס סוכר

3  ביצים גדולות

 1 אבקת אפיה

2  שקיות סוכר וניל

2  כוסות פחות רבע קמח רגיל

3/4  כוס שמן

 כף קינמון

50  גרם צימוקים (לא חובה)

50 גרם אגוזי מלך קצוצים (לא חובה)

אבקת סוכר לציפוי

 

אופן ההכנה:

במערבל חשמלי להקציף מעט את: הביצים (שלימות) , שמן, סוכר וסוכר וניל, להוסיף את שאר החומרים לערבב היטב,

לשמן תבנית מלבנית בינונית או 2 מאורחות לפאי (כמו בתמונה) לחלק את העיסה בהתאם לתבנית.

 

לאפות בחום בינוני עד לקבלת צבע חום, לקרר היטב ולפזר אבקת סוכר

 

בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן


lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם