אוזני המן (25 יח')
בצק:
1 קמח אוסם קטן (350 גרם)
200 גרם חמאה
1 ביצה
5 שקיות סוכר וניל
גרד מחצי לימון
מילוי פרג:(הכמות מספיקה לכמות בצק כפול)
1 כוס חלב
3/4 כוס סוכר
2 כוסות פרג טחון טרי
50 גרם חמאה
גרד מחצי לימון
50 גרם אגוזי מלך קצוצים
אופן ההכנת הבצק:
ללוש את חומרי הבצק לעטוף בניילון להכניס למקרר ל-1/2 שעה.
אופן הכנת המילוי:
להביא את החלב והסוכר לרתיחה, להוסיף את הפרג ולבשל 5-10 דקות, להוסיף את החמאה והגרד לימון. לצנן להוסיף את האגוזים, להכניס למקרר לפחות שעה.
לחלק את הבצק ל-3 כדורים, לרדד לעובי 1/2 ס"מ, לקרוץ עיגולים בכוס, להניח מילוי באמצע להדק היטב 3 קצוות.
לאפות בחום בינוני 180 מעלות 15-20 דקות,לא להשחים אוזני המן צריכים להישאר בהירים.
אוזני המן – פרווה
6 כוסות קמח רגיל
4 חלמונים
1 כוס סוכר
1 חבילת מרגרינה
1/2 כוס שמן
1 חבילת אינסטנס פודינג וניל
1 שקיות אבקת אפיה
1 כוס מיץ תפוזים סחוא
1 שקית סוכר וניל
מילוי:
אפשרויות:
1. מחית תמרים עם אגוזי מלך קצוצים גס.
2. ריבה עם אגוזי מלך קצוצים גס.
בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן
|