x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

סחקה (אריסה ביתית)

 

חומרים:

  

1/4  קילו פלפלים יבשים אדומים מתוקים

1/4  קילו פלפלים יבשים אדומים חריפים

2  ראשי שום קלופים

כוס וחצי שמן

כף מלח

כפית כמון (לא חובה)

 

אופן ההכנה:

 

להשרות את הפלפלים בשלמותם בקערה גדולה ועמוקה להוסיף מים רותחים לפחות 2 קומקומים, להניח צלחת על הפלפלים ומעל  2 קופסאות שימורים עם תוכן כמובן שיהוו משקל ושהפלפלים לא יצופו.

 

לאחר כשעתיים להסיר את הגבעולים והגרעינים להניח במסננת להורדת הנוזלים, לטחון במכונת בשר חשמלית, לטחון גם את השום , להוסיף את התבלינים לערבב היטב. לחלק למס' קופסאות ולהקפיא, להוציא כל פעם קופסה אחת מהמקפיא.  

 

בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן


lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם