x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 




עוגיות ספירלה שחור לבן

    


חומרים: (32 יח')
200 גרם חמאה (רכה)
1 ביצה
1 כוס סוכר
3.5 כוסות קמח תופח
גרידה מתפוז
2 שקיות סוכר וניל
כפית תמצית וניל
1 כף חלב

כף שוקולית או קקאו
1 כף חלב

אופן ההכנה:

להכניס למיקסר את החמאה, סוכר והביצה, להקציף עד לקבלת קצף בהיר, להוסיף את שאר החומרים (חוץ מהשוקולית וכף חלב). וללוש היטב, לחלק ל-2, (לערבב את השוקולית עם החלב) להוסיף את לחלק אחד.

לרדד על נייר אפייה כל חלק בנפרד לעלה בינוני, להניח אחד על השני ולהדק היטב,
לגלגל לרולדה. להניח על מגש ולהכניס להקפאה  של 20 דקות בערך.

להוציא מההקפאה ולפרוס פרוסות של 1 ס"מ בערך, להניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה , לשטח עם כף היד כל עוגייה בנפרד בתבנית, לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות כ-15 דקות בערך או עד שמתקבל צבע חום בהיר. 

בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן



lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם