x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

View Full Size Image

 

קובה מבושלת

 

חומרים לבצק  - (20 יח')

כוס סולת

1 כוס בורגול עבה

1 כוס בורגול דק 

1 ביצה

1 כפית מלח

1 כפית שטוחה פלפל

3 כוסות מים רותחים בערך

1 כפית קמח

 

חומרים למילוי:

400 גרם בשר טחון

3-4 בצל קצוץ

 שמן לטיגון

1 כפית בהרט

1 כפית מרק עוף

1 כפית שטוחה מלח

1 כפית שטוחה פלפל

1 כפית חומץ (פטנט המונע מהבשר להיות גושי) 

 

אופן הכנת הבצק:

משרים במים רותחים את הבורגול הדק והעבה כשעה, לאחר מכן להוסיף את הסולת, הביצה, הקמח והתבלינים.ללוש היטב, אם יבש מידי להוסיף עוד מים.

 

אופן הכנת המילוי:

לטגן את הבצל בשמן עד להזהבה, להוסיף את הבשר והחומץ ולמעוך כל הזמן עד שהבשר מבושל מספיק,

להוסיף את התבלינים  להמשיך עוד כ-2 דקות ולכבות את האש.

 

אופן הכנת המרק:

5 כוסות מים

כף מרק עוף

מעט כורכום

פלפל שחור

מלח

 

אופן הכנת המרק:

בסיר עמוק למרק להביא לרתיחה את כול חומרי המרק ולהנמיך, להניח מס' קובות

ולבשל כ-15-20 דקות בלבד,  להרים עם כף מחוררת בזהירות ולקרר.

 

אופן הכנת הקובות:

לחלק את העיסה של הבורגול ל-20 כדורים, לשמן מעט את הידיים,  לקחת כדור אחד ליצור גומא למלא במילית הבשר

ולסגור היטב, לעצב צורת פיתה קטנה ככל האפשר, לשים בתוך סיר המרק ולבשל

 

הערה: ניתן לטגן את הקובות משני הצדדים אחרי הבישול עד לקבלת גוון זהוב

 

בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן


lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם