x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 





סלט עלים, כרוב אדום ובטטה מקורמלת

חומרים:
1/4 כרוב סגול 
4 יח' בצל ירוק או צרור עירית חתוף קצוץ
1 פלפל צ'לי אדום 
1/2 כוס אגוזי קשיו קלויים / או בוטנים קלויים ומטוגנים קלות ללא הקליפה
2 כוסות עלי רוקט, או בייבי, או תרד 
2 בטטות
1 כף סילן
2 כפות שמן זית 
מלח
פלפל

רוטב בסיסי:
2 כפות רוטב סויה
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
2 כפות סילאן
2 כפות שמן זית
1 כף חומץ בלסמי
מיץ מחצי לימון
1 כף חרדל
מלח
פלפל

אופן ההכנה:
1.  לקלף ולפרוס את הבטטות לקוביות קטנות.

2.  מזלפים עליהם: מלח, פלפל,שמן זית וסילן, לערבב היטב לאפות בתנור בחום  200 מעלות           כ-15 דקות.

3.  פורסים את הכרוב לרצועות ואת הבצל והצ'לי לטבעות ומוסיפים לעלים 

4.  לשקשק בצנצנת קטנה את כל מרכיבי הרוטב מתבלים ומערבבים.
     מוסיפים את הבטטות המקורמלות. להניח בקערה לפזר את הקשיו/או הבוטנים.

בהצלחה רבה! ליאורה ליליאן



lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם